Diana Andersson på TFAB lokalvård vann kategorin Årets Arbetsledare i CBA 2017

26 september 2017

Diana Andersson som arbetar på Torsås Fastighets AB som arbetsledare för lokalvården vann 26/9 första-priset Clean Bright Awards 2017 i kategorin ”Årets Arbetsledare”.

Diana var en av tre finalister efter en hård gallring av inkomna nomineringar i ovan nämnda kategori där de andra två finalisterna var Sarah Zoubeiri, Herrljunga kommun och Sari Jokinen, Kungliga Tekniska Högskolan.

På plats i finalen som var i Jönköping fanns även ett antal medarbetare från TFAB lokalvård och det fanns ingen gräns för glädjereaktionerna när vinnaren äntligen presenterades efter att juryn öppnat guldkuvertet.

Diana Andersson, Torsås Fastighets AB, som med medmänsklighet, omtanke och vakenhet gör vardagen för sina medarbetare så mycket bättre. Hon kan ordna allt från att organisera gemensamt fredagsfika till att förbättra arbetsrutinerna.

Juryns motivering: Hon har en förmåga att tänka på de mjuka värdena för medarbetarna. Hon har startat fredagsfika med hembakt, tänker på att personalen ska ta ut semester för att orka och hoppar ofta in och hjälper till själv. Med stor passion för sitt arbete tänker hon utanför boxen, planerar, strukturerar och arbetar proaktivt. Till exempel för periodiskt underhåll så att både beställare och medarbetare får ett bra planerat underlag. Som chef har jag en otrolig tur att ha henne som arbetsledare.

Övriga kategorier var:

  • Årets Glansföretag
  • Årets Vardagshjälte
  • Årets Städare
  • Årets Framtidslöfte

CLEAN Bright Awards är branschpriset som lyfter fram förebilder och framtidslöften inom den svenska städ- och servicebranschen. I år det 7:e tillfället som priserna delas ut.

Juryns beslut offentliggjordes på CLEAN & Facility på ELMIA-mässan i Jönköping den 26 september. CLEAN & Facility är en affärsinriktad branschmässa som samlar aktörer, leverantörer och kunder inom städ- ,sevice- och FM-branschen. Tävlingens finalomgång har inkluderat 15 finalister i fem olika kategorier. Efter prisutdelningen blev det fotografering och mingel.