Invigning av Karlavägen 1

26 juli 2017

På tisdag 29 augusti kl. 13-15 inviger TBAB Torsås Bostads AB totalrenoverade fastigheten och lägenheterna på Karlavägen 1. Allmänheten är välkommen till invigningen.

Invigningstal kommer att hållas av TBABs Ordförande Björn Pettersson.

I samband med invigningen erbjuds möjligheter att titta lite närmare på den nyrenoverade fastigheten och lägenheterna både invändigt och utvändigt. Guider finns på plats för visning av lägenheter och utemiljö.

TBAB bjuder alla besökare på enklare förtäring bestående av kaffe och tilltugg.

Välkommen!

Kort om renoveringen på Karlavägen 1

Totalrenoveringen av Karlavägen 1 startade i september 2016 och tidsschemat om att ha inflyttningsklart ett år senare i slutet av sommaren 2017 verkar gå enligt plan vilket innebär att datum för inflyttning är satt till 1 september.

Totalrenoveringen avser hela fastigheten på Karlavägen 1 utvändigt såväl som invändigt och klart står 24 st. lägenheter i tre våningar fördelat på 1 rok – 4 rok i olika storlekar mellan 35-92 kvm.

Samtliga lägenheter är uthyrda och inflyttningen börjar 1 september. Fram till dess ska mindre efterbesiktningar genomföras.

– Alla lägenheter har genomgått en helrenovering och kommer innehålla ny köksutrustning med kyl, frys, spis, fläkt, diskmaskin och nya badrum.

Renoveringen av fastigheten innebär att stambyte skett, installation av hiss i det gamla trapphuset, flyttat gamla trapphuset som istället integreras utanpå gamla fasaden, en fasadrenovering vilket innebär nytt tak, nya fönster och nymålad fasad utvändigt samtidigt som utemiljön gås över och fräschas upp.

Huvudentreprenör har varit Lagans Bygg AB.