Lokalvården på TFAB stöder Rosa bandet i kampen mot bröstcancer

18 oktober 2016

Lokalvården på TFAB stöder Rosa bandet i kampen mot bröstcancer

De flesta känner någon nära bekant som har cancer, man kanske rentav har eller haft det själv eller haft oturen att mista en nära anhörig i cancer.

Vi på lokalvården hos TFAB (Torsås Fastighets AB) har medarbetare som drabbats av bl.a bröstcancer och följt kampen på nära håll dag för dag.
Tack vare forskning och rätt behandling i rätt tid så har vi vår medarbetare kvar vilket vi är otroligt glada för!

För att ge andra människor samma chans så har vi under oktober månad investerat i rosa påsar, sopsäckar, dammsugare mm. som är framtaget/designat för just Rosa bandet och kampen mot bröstcancer. Det är inköp av saker som verksamheten ändå behöver i sitt dagliga arbete där vi samtidigt vet att en fast summa per inköp oavkortat går till Rosa bandet.

Hur märks detta i kommunen? Jo genom att alla skolor, förskolor, äldreboende, sporthallen, kommunhusen mm. under oktober månad färgas Rosa överallt där det finns en sopsäck eller papperskorg. Vi gill göra ett tydligt avtryck och visa att vi stödjer Rosa bandet i kampen mot bröstcancer samt öka möjligheten till att man pratar om det vilket i sin tur kan ge ringar på vattnet.

I Blekinge har b.l.a. Karlshamns kommuns Städchef Pelle Karlsson tillsammans med städorganisationen gjort samma satsning.

bröstcancer