Torskolan och Karlavägen 1 i Torsås

15 februari 2017

TBAB Torsås Bostads AB och Torsås Fastighets AB med projekt Karalvägen 1 och nya Torskolan

Minus 6 grader utomhus och klockan är strax efter 7 på morgonen i Torsås där två stora bygg och renoverings-projekt är på gång precis i närheten av TBAB och Torsås Fastighets ABs kontor.

Med ryggen mot OKQ8 i Torsås och blicken vänd mot kontoret på Dalgatan 1 kan man se projekt bygget av nya Torskolan på vänster sida och vänder man blicken till höger istället så ser man renoveringen av 24 lägenheter på Karlavägen 1.

Fler bilder och uppdateringar hittar du på nedan länkar:

Följ gärna våra projekt här på hemsidan som uppdateras löpande och har kanske just du någon bild du själv tagit som du önskar att vi lägger till på något av projekten så går det bra att maila den till info.tbab@torsas.se , kom ihåg att skriva ditt namn, ev. kontaktuppgift om vi behöver kontakta dig och när bilden är tagen. Har du tur kan det vara just din bild som läggs upp på vår hemsida nästa gång.

De bilder som mailas in lämnar kan även komma att användas i andra syften och genom att maila bild godkänner du att TBAB kan använda och publicera bilden som är inskickad vid framtida tillfällen. Mer info om hur vi hanterar bilder finner du här.

Torskolan Torsås vinter