Lokalvården på TFAB uppmärksammar under november Blå bandet/Mustaschkampen i kampen mot prostatacancer

16 november 2017

Rosa har blivit blått under november.

Lokalvården på TFAB uppmärksammar under november Blå bandet/Mustaschkampen i kampen mot prostatacancer

De rosa säckar, påsar och detaljer som lokalvården på Torsås fastighets AB hade under oktober för att uppmärksamma Rosa bandet i kampen mot bröstcancer har under hela november bytts ut till blå säckar, påsar som förstärks av den blå färgen i de redskap lokalvårdarna använder dagligen.

Genom att färga kommunen blå vill vi hela november uppmärksamma och skapa dialog kring Blå bandet/Mustaschkampen mot prostatacancer. De rosa band vi hade under oktober har bytts eller kompletterats med en blå mustasch för att förstärka intrycket ute på de platser vi städar i kommunen.

2016 gjorde vi en liknande insats som var mycket uppskattad av de anställda på Torsås kommuns olika förvaltningar samt deras besökare.

November är den månad som kampen mot prostatacancer uppmärksammas internationellt.

Vi vill göra ett tydligt avtryck och visa att vi stödjer Blå bandet/Mustaschkampen i kampen mot prostatacancer samt öka möjligheten till att man pratar om det vilket i sin tur kan ge ringar på vattnet.

Lokalvårdarna på Torsås Fastighets AB som ägs av Torsås kommun vill att alla ska få möjligheten till ”Ett gott liv i en livskraftig kommun”