Personalmöte 2016-06-16 med avtackning och namngivning

21 juni 2016

Personalmötet 2016-06-16

Personalmötet torsdagen 16/6 innehöll en hel del viktiga punkter, några av dem nedan.

Avtackning av Berith

Berith Eriksson som under många år varit uthyrare på TBAB kommer i sommar att gå i pension och avtackades på mötet med fina ord och blommor.
Efterträdare till Berith har redan börjat och heter Jenny Fandrey som vi hälsar varmt välkommen och känns igen av många från OKQ8 som var senast arbetsplatsen.

567

Namntävling och pristutdelning

TFABs byggnad på Verkstadsgatan 4 namngavs efter en namntävling bland personalen.
34st bidrag kom in i namntävlingen som skapat ett stort engagemang bland medarbetarna och juryn som bestod av Kent, Ingemar och Eva km fram till det vinnande namnet som blev ”Drifthallen”.
Bill Wigertsson (Fastighetsskötare TFAB) hade kommit på det vinnande bidraget och erhöll 1:a priset som var en galvaniserad skål innehållande en hel del godsaker samt äran att ha namngivit byggnaden på Verkstadsgatan 4! GRATTIS BILL!

1

Övrig information

  • Eva informerade om AKTIV där anställda inom Torsås kommun med bolag har möjlighet att delta i en hel del trevliga aktiviteter.
  • Ingemar berättade bl.a. lite om Drifthallen där Fastighetsskötare, Miljögrupp, ny Drifttekniker, ny Fastighetsingenjör och undertecknad Paul Thörnqvist kommer att sitta.
  • Sommargåva delades ut och var en badhandduk med företagets logotyp i brodyr.

8

Mötet avslutades med god mat på Dalskär!

 

Några bilder från mötet nedan

4 2 3