Information om Mina Sidor

I samband med att vi byter fastighetssystem lanserar vi också ny design för Mina Sidor, lediga lägenheter, bostadskö m.m. Både befintliga hyresgäster och sökanden måste med anledning av detta registrera sig på nytt.

För hyresgäster

Som dig som hyresgäst finns många bra funktioner att tillgå som att se din hyresavi och dina kontrakt m.m. Det finns även digital uppsägning av kontrakt samt felanmälan dygnet runt.

För att få tillgång till alla funktioner måste du som hyresgäst registrera dig på Mina Sidor. Detta gör du enklast genom att logga in med ditt BankID. Har du inget BankID så registrerar du dig via knappen ”Har du inget konto registrera dig här” på inloggningssidan. Du blir då ombedd att uppge personnummer och OCR-nummer från din senaste hyresavi.

OBS! Är du både hyresgäst och sökande så måste du även registrera en ny sökprenumeration för att återaktivera din köpoäng.

Detta gör du när du är inloggad på mina sidor och går till fliken som heter Sökande (finns under fliken där det står Kontrakt). Där får du gå in och registrera en ny intresseanmälan. När denna registrering är gjord så kommer din köpoäng att uppdateras med de poäng som du tidigare har erhållit. 

För sökande

Som sökande behåller du din redan intjänade kötid. Det finns en koppling mellan ditt personnummer och din kötid men du måste registrera dina kontaktuppgifter på nytt via knappen ”Har du inget konto registrera dig här”. Du måste även skapa en ny sökprenumeration om du vill få mejl med lediga objekt som passar dina önskemål.

Det är inte bråttom med att registrera sig i det nya uthyrningssystemet, vi fortsätter att räkna upp din köpoäng som sökande under tiden.