Torsås

Här finns allt du behöver

Torsås är kommunens centralort som ligger i gränslandet mellan kust och skog. Här finns all tänkbar service: affärer, apotek, banker, hälsocentral, bibliotek, bio - ja det mesta du behöver helt enkelt. Till Kalmar och Karlskrona är det inte mer än fyra mil på bra vägar.

Föreningslivet är rikt, precis som i övriga delar av kommunen. Här kan du utöva idrott, kultur, musik och mycket mer. Vår fina sporthall har nyligen byggts ut som ett led i strävan att öka livskvaliteten i kommunen.
Kommunen satsar också på skolan. Ett projekt för att utveckla och modernisera skolan är i full gång. I Torsås finns Torskolan, med elever från förskolan upp till och med högstadiet.

Torsås Bostads AB har ett stor utbud av lägenheter på orten – allt från små radhus med egen täppa till moderna, nyproducerade hyresrätter mitt i centrum. Variationen är stor både vad gäller hyror och lägenhetsstorlekar. Vi har också flera bostäder som är speciellt anpassade till dig med begränsad rörelseförmåga. Alla ska kunna känna sig välkomna hos oss!

Områden i Torsås

Torsåstuppen