Karlavägen

8 juni 2016

Planering av 24 lägenheter på Karlavägen. ALLA LÄGENHETER UTHYRDA! (uppdaterat 2017-07-10)

I Torsås city närmare bestämt på Karlavägen planeras att renovera hela fastigheten för att skapa 24 st. nya lägenheter 1 rok – 4 rok i olika storlekar på 35-92 kvm.
Renoveringen innebär att installera hiss i befintliga trapphuset, flytta gamla trapphuset som kommer att integreras utanpå gamla fasaden, en fasadrenovering vilket innebär nytt tak, nya fönster.
I fastigheten kommer det att ske stambyte, lägenheterna kommer att få ny köksutrustning med kyl, frys, spis, fläkt, diskmaskin och nya badrum samtidigt som utemiljön gås över och fräschas upp.

Ambitionen är att allt skall vara klart till semestrarna 2017 fast med en önskad byggstart i år september 2016 om allt går som det är tänkt.
Ägartillskottet från Torsås kommun på 3 miljoner kr kommer att användas i samband med renoveringen.

Mer information och uppdateringar kommer att komma löpande här på hemsidan. Det finns möjlighet att sätta upp sig på kölista genom att ringa eller maila våra uthyrare.

Karlavägen Broschyrbild

Klicka på bilden för att öppna eller ladda ner informationsbroschyr om Karlavägen. (Öppnas i ny flik)

 

Karlavägen se länk för större bild A-40.3-101 BLH

(2016-06-15) Fler fasadbilder nedan på hur det är tänkt att se ut!

Karlav Karlavägen bild

(2016-07-25) Foto nedan där skylten om kommande renovering kommit upp utanför lägenheterna på Karlavägen!

skylt 2

(2017-01-18) Foto nedan där renoveringen är i full gång!

Nya fönster sätts in och lägenheterna renoveras för fullt på både ut och insida, de första bilderna ser ni nedan.

(2017-02-01) Ny månad nya foton nedan från Karlavägen-byggets insida.

Vi går in i Februari månad och utifrån ser man att bygget är i full gång. Dags för lite bilder från insidan där vi kommer följa bygget från invändig rivning till montering och färdigställande.

Gamla trapphuset kommer att ersättas av en hiss i varje trappuppgång och de nya trapphusen kommer att vara inbyggda utanför nuvarande fasaden som man kan ana på de skissade bilderna högst upp på projektsidan.

Många olika yrkesgrupper håller på samtidigt på insidan för att hinna med allt som skall göras inom uppsatta tidsramar.

På bilderna skymtar vi eldragning, väggreglar, uppbilade gamla trapphuset som ersätts av en tillfällig byggtrappa för att kunna ta sig upp och ner under byggtiden för att sedan ge plats åt ett framtida hisschakt. Ni kan även se nya fönsterpartier och balkongdörrar insatta.

(2017-04-11) Endast 8 lägenheter kvar på Karlavägen.

Endast 8 lägenheter kvar på Karlavägen. ALLA LÄGENHETER UTHYRDA

Renoveringen av de 24 lägenheterna på Karlavägen går framåt och intresset för lägenheterna är stort! (Alla lägenheter uthyrda per 2017-07-10!)

Alla De flesta lägenheter är redan bokade och per dagens datum 2017-07-10 finns endast 8 lägenheter kvar fördelade enligt nedan.

  • 2 st 1 rok
  • 4 st 2 rok
  • 2 st 3 rok

Vill du, få mer information, anmäla ditt intresse eller sätta upp dig för en av de sista lägenheterna kan du ringa kundtjänst på 0486-332 64 eller maila till info.tbab@torsas.se

Först till kvarn… För mer info se här

(2017-05-23) Vad har hänt sedan februari?

Vi avslutar snart maj månad, planerad inflyttning från 1 september i år och utifrån ser man att bygget är i full gång. Fasaden mot parkeringen börjar få sin nya röda färg, trapphusen mot baksidan till är på plats, det gamla trapphuset som skall bli hisschakt är på gång. Några lägenheter är näst intill klara sånär som de sista detaljerna medan i andra är lite mer kvar att göra.

Detaljbilder tagna på strömbrytare, eluttag, nätverksuttag, spisfläkt, bänkskivor, lådhandtag mm. ser ni på bilderna nedan.

Lägenheterna är ljusa i färgen med vita dörrar och bra ljusinsläpp, uttag vid strömbrytaren för att slippa böja sig för att ex. sätta i och ta ut dammsugarsladd, helkaklade snygga och lättskötta toaletter är några av de saker som de nya lägenheterna innehåller där möjlighet att ta hissen till just sitt våningsplan eller tvättstugan kommer att finnas!

(Klicka på bilderna nedan för att öppna upp dem i större format och kunna bläddra mellan dem.)

(2017-07-10) Alla lägenheter uthyrda på Karlavägen.

Intresset har varit på topp vad avser de totalrenoverade lägenheterna hos TBAB på Karlavägen 1, vilket i sin tur innebär att alla lägenheter nu är uthyrda!